Programma 2023 (in ontwikkeling)


Programma 2023,                 nog in ontwikkeling

Een korte terugblik

Wat deden we in 2022?

 

De start van het Productie Platform Friesland was in het voorjaar van 2022. Na een voorzichtig begin konden we echter al snel rekenen op een groeiende belangstelling. Gevolg was dat we in toenemende mate bijeenkomsten konden koppelen aan bedrijfsbezoeken.

Een paar voorbeelden:

Bezoek Aludon

Diverse presentaties over toepassingsmogelijkheden van robots en cobots, gevolgd door een bezoek aan de productieafdelingen van Aludon in Drachten.

Bezoek Visser

In groepjes diverse aspecten van het werken in lijn beoordelen en bevindingen terugkoppelen, gevolgd door presentatie ARKONI over toepassing van bedrijfsspecifieke apps.

Bezoek STT-Products

Interactieve presentatie over de diverse niveaus van 5S en hoe behaalde resultaten te borgen. Een bezoek aan de werkvloer voor het uitvoeren van korte opdrachten bij vier robot-cobot opstellingen.

Korte masterclasses

Regelmatig nodigen we specialisten uit!

Het delen van kennis en ervaringen met collega's uit andere bedrijven vormt een belangrijk onderdeel van het platform. Maar ook het verkrijgen van nieuwe inzichten staat hoog op de verlanglijst, reden om regelmatig specialisten te benaderen voor presentaties.

Gastsprekers in 2022 waren:

Industrial Cobotics

FANUC Benelux

5S Company